Aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a Játékot

Általános játékindítás

A holo sugárzók egy nagyszerű találmány, ugyanis a személyes találkozásokat lehet kiiktatni velük. Ehhez azonban szükséges volt egy jogosultsági rendszert felhúzni rá, mert ezeket akárki láthatja. Ez azt jelenti, hogy egyeseknek ezek csak értelmetlen képek, másoknak olyan, mint egy beavatás. Az általános sugárzók azonban mindenki számára működnek. Nézz azok a képek mögé, amik felkeltik az érdeklődésedet.

Kalandjátékok

Ez a legáltalánosabb kategória, nem véletlenül adtam a fizikai síknak az ÉlményPark nevet. Ezek a sugárzók nem tartalmaznak konkrétumokat, ezért képesek a felhasználóikhoz igazodni. A tartalmat mindenki maga adja bele.


Gyógyítói játékok

Az ÉlményPark 4 területre épül. Az élet egy nagy iskola, azaz bármit teszel, abból tanulni tudsz. Nem érdemes külön kihangsúlyozni, mint ahogy a kutatás-fejlesztést sem, amihez külön habitus és szakértelem kell. Ám ha a gyógyítók számára hozok létre ilyen keretrendszereket, azzal tevékenységüket segíteni tudom.


Harci játékok

Vannak olyan helyzetek, amiket nem lehet elintézni békés úton. Ilyenkor olyan emberekre van szükség, akik alkalmasak erre és nem szaladnak el a konfliktusok elől. Akik harcos alkatként határozzák meg magukat, azok számára tanulságos formában nyújt háttértámogatást.


Holo Játékokat még itt találtok: 

holoinstall.elmenypark.net

Több holo install:

holoinstall.diczig.com