Aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a Játékot

Hogyan tudom használni

Először tisztázni érdemes magadban, hogy mi érdekel jobban. A játékszervezés, vagy maga a játék. A játékszervezés a Játékszint adminfeladatai közé tartozik és egyfajta belső érdeklődést feltételez, amit nem lehet parancsra csinálni. A többség minden bizonnyal a játékra fog koncentrálni, azaz a saját érdekeikre. Én is ezt támogatom, hogy kevés játékszervezővel és sok játékossal legyen tele a játék.

Ha játékban vagyok, hogyan tudom használni és mit?

A játék a játékszinten a külvilágban zajlik. Van ehhez egy személyes adminfelületed, amihez a harmadik szem hiányában a képzeletedben férsz hozzá. Érzésre mintha a tudatod lenne a böngésző és a spirituális valóság a net. A legtöbb ember bizonytalan önmagában, ami megnehezíti az adatok helyes értelmezését és szerepük inkább statiszta, mint főszerep. A bizonytalan embereknek szükségük van hírekre és ezeket mindig kinn keresik. Az első dolog tehát megtanulni bízni önmagadban, a gondolataidban és a megérzéseidben. Aztán magad is rájössz.

Aki meditál, az mit csinál?

Ha elbambulsz, az már meditáció. A meditációnak sok szintje és formája van. De a játék szint felől nézve ők a játékszervezéssel foglalkoznak, azaz részt vesznek a tartalomszolgáltatásban. Az ÉlményPark Platform alatt is maradnak, akik voltak, hiszen ők egyben játékosok is.

Ha én meditálok, mit csinálok?

Van egy tudatszinted és egy felkészültségi szinted. Attól függ mit csinálsz, ezek milyen szinten vannak. Ha úgy meditálsz, mint én, akkor a játékosi minőséged addig elhanyagolható, amíg a tudatod dolgozik. Ha te dolgozol, akkor a játékosi minőséged domborodik ki, amihez az elméd az adminfelületet biztosítja. Felhívom a figyelmet arra, hogy ma már létezik olyan, hogy MIA és olyan is, hogy Személyes Ügyfélkapu, amik az automatikus működést biztosítják akkor is, ha te teljesen kezdő vagy. Majd beletanulsz, mert ezt nem is lehet másképp.

Ha ezt használom, miben veszek részt?

Ha nem használod, tudod miben veszel részt?

Miért nem lehet erre egyenes választ adni?

Mert akkor egy könyvet kellene írnom, annyi a látószög és az értelmezés. Én rendbe raktam a világot az Egy Gondolat szintjén. Innentől te ebben veszel részt. Akkor is, ha ellenem vagy, mert egy lépésed akár komolyan is felgyorsíthatja.