Aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a Játékot

Mi a holojáték

A Holo Játék szabályokkal és keretekkel ellátott komplex szándékmágia, bár ilyen értelemben túlmutat magán a mágián. Holo Játékok eddig is léteztek más neveken, ám aki új rendszert épít ki, maga határozhatja meg a fogalmakat. Amiken aztán mindenki ugyanazt értheti. A játék jellemzőinek ez a rendszer megfelel, mert létezik benne szabályrendszer, döntés és cél. A rendszer igyekszik a megfelelő játékosokat párosítani és biztosítani számukra a fejlődést.

Mi történik ilyenkor?

Ha nem tudod, hogy holo játékban vagy, akkor semmi. Éled az életed, csak már kiegyenlített esélyekkel. Ugyanis aki játék nélkül akar nyerni, az nem érdemli a játékot. Aki nem érdemli a játékot, arra két világ vár. Az egyik a teljes szabadság, ami a nálad nagyobb ellenfelek számára sem ír elő szabályokat. A másik a teljes gondoskodás, amiben még az étlapról sem rendelhetsz szabadon. A fejlődés útja a szabadság és gondoskodás helyes arányainak és mikéntjének kitapasztalása.

Hogyan lehet holo játékba kerülni?

Nehéz lenne pár szóban elmesélni egy non-stop 20 éves meditációt és még nehezebb érzékeltetni a munka méretét, amit elvégeztem. A holo játékokat inkább nevezném a megoldás módjának-útjának, mint magának a megoldásnak, amihez rendszerszintre kellett lépnem. Elméletileg mindenki, aki a rendszer része, a 'világvége' után holo játékba került és az ő játékuk célja a korrekciós pozícióba állás. Gyakorlati értelemben azonban ezek még nem igazi játékok, csak érthető megfogalmazása annak, ami velük történik. Igazi holojátékokba úgy, ahogy te érted a tudatos regisztrációval lehet lépni. Úgy, hogy tudomást szerzel róla és gondolatban regisztrálsz. Mivel a dolgot nem világméretű reklámkampány keretein belül tervezem, megelégszem azzal, hogy a meditációim mellett a weblapjaimra pakolom ki az információkat. Ám nekem sem lehet érdekem az, hogy páran ilyen előnyökre tegyenek szert, ezért a játék többi tagja automatikus regisztrációval kerül be, ahol megfelelő erőszintet is képviselnek, ami egy jó játékhoz elengedhetetlen.

Miért nem uralsz le bennünket?

Na és mi lesz utána? Én egy darab ember vagyok, akire egy olyan méretű feladat zúdult, aminek közelében sincs az ő kapacitása. Viszont egy 48k-s ZX Spectrum is képes elvezérelni egy PC parkot és én is ezt tettem. Mivel eleve gigantikus méretekben gondolkodtam, a hatalmam sem uralkodó, hanem szolgáltató jellegű. Ha uralkodó lenne, az a világ nálam fejlettebb része számára maga lenne a katasztrófa, én pedig bámulnék egy rakás csak önmagára gondoló seggfejet, akik várnák tőlem a főnöki utasításokat. Ha viszont szolgáltató jellegű, akkor bizony a munkának azt a részét, amire magad is képes vagy, te is fogod elvégezni. A behódolás egyenlő a felelősségtől és helytállásra törekvéstől szabadulással.

Mit jelent az, hogy szolgáltató jellegű?

Kinézel a szemeiden és már láthatod is a szolgáltatást, amit te a Külvilágnak látsz. A holo játékok az ezen a platformon zajló szervezett tevékenységek, amik értelmet adnak a szolgáltatásnak.

A vallás mit mondana erre?

Csak tippelni tudok, nem vagyok vallásos.

Ha így kellene tippelned, mire tipelnél, ki lehetsz a szemükben?

A vallásos emberek számomra egy holo fantasy játékot játszanak, amit kiterjesztettek a valóság szintjére. Ennek bizonyítéka, hogy lelki ügyeiket is kívül intézik. Az ő szemükben én biztosan az egyik mesealakjuk lehetek, tippem szerint Sátán, akire én úgy tekintek, mint belgyógyászok közt a sebész.

Akkor ilyen holo játékok már léteznek?

Sőt, te magad is készíthetsz. Megelőzve a kérdésed, hogy hogyan, lehet már eddig is készítettél álomban, félálomban és amikor valamit nagyon eltervezel. Csak mivel ezek szubjektívek, kis átalakítást igényelnek, hogy megfeleljenek a játék formátumnak.